Zonwering
Zonwering
Zonwering
Gratis gesprek aanvragen Bel mij terug

Onze gegevens

Alphera

Bosstraat 115
1731 SC Winkel


T (06) 557 549 69
E info@zonwering-in-alkmaar.nl
E info@tghwinkel.nl

Open op afspraak

Alphera markiezen in Hoorn

Met een markies geeft u uw woning een nostalgische uitstraling. De ronde vorm geeft een exclusieve 'look' aan traditionele én moderne woningen. De markiezen van Alphera uit Winkel zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Gaat u voor hout of aluminium? U heeft ruim keuze in materialen en design. Laat u inspireren door de markies-collectie in onze Alphera showroom in Winkel.

Klassieke uitstraling met markiezen

Een markies beschermt tegen alle soorten zonoverlast. Ook van opzij invallende zonnestralen worden geweerd door de gesloten zijkanten. Voor een comfortabele woonsituatie met traditionele uitstraling is zonwering in de vorm van markiezen onmisbaar. Oók in Winkel, Hoorn, Alkmaar, Schagen, Heiloo en Bergen, plaatsen waar Alphera al veel panden heeft voorzien van exclusieve markiezen. De bediening van de markiezen in Winkel gaat door middel van een ophaalkoord. Optioneel kunt u natuurlijk ook kiezen voor elektrische bediening.

Kom gerust eens langs om uw mogelijkheden in zonwering Winkel te bekijken! Bel (0224) 542 345 of mail naar info@alphera-zonwering.nl.